top

fila schoenen

Nieuw onderwerp plaatsen Reageren Kinderen van de BSD | chat    Pagina 1 van 1

03-08-2020 09:40:43 BerichtOnderwerp: fila schoenen
Julius Wesley



Geregistreerd op: 03 Aug 2020
Berichten: 3

Reageren met citaat

ÿþ Fila Brazillia is terug fila schoenen met een aantal funky chill-out spullen om de wonderlijke Old Codes: New Chaos te volgen. En terwijl hetzelfde - sublieme vermenging van jazz, soul, funk en zacht zuur de luie breaks omgeeft, ziet 'Mess' ze het script omdraaien en een beetje loskomen en, - af en toe een beetje gekke riffs over beats, dit album dat ze zijn groter, dikker, brokkeliger dan ooit tevoren. Zoals de manier waarop  Big Saddle van de ene wilde, funky break naar de andere snijdt, alsof iemand snel twee records overschrijdt. Of de manier waarop het harde, langzame rockritme in de gitaar- en piano-akkoorden van  But Momma glijdt. Of de manier waarop 'De wet op de reuzel neerleggen' op een heel relaxte manier serieus funky is.

In navolging van hun slinkse New Codes, New Chaos-album, vindt Maim That Tune dat Fila hun groeven in het linksveld nog steeds bezoedelt met stilistische onzuiverheden. En nu verdiepen ze de kanalen die hun tempo's besproeien met vloeibare mellotronica. Fila zette de besturing met een Afrikaanse mantra die zweefde op "A Zed & 2L's". Het wah-wah house-geluid van "At Home In Space", de door Spaghetti Western "beïnvloede" Harmonicas Are Shite "en fila disruptor de kras-en-hop-knokkerk van" Leggy "gaan allemaal voorbij zonder een slappe bekken vinyl skunker in gehoorsafstand.

? Fila Holding S.p.A. is een belangrijke ontwerper en verkoper van atletische en casual schoenen, activewear, casual wear en sportkleding voor mannen, vrouwen en kinderen. In schoenen zijn de best verkochte categorieën van het bedrijf hardlopen, crosstraining, basketbal en tennis; in kleding zijn tennis en wintersport twee van de topcategorieën van Fila. Andere fila sneakers Fila-producten zijn onder meer zonnebrillen, horloges, ondergoed, golfclubs en inline skates. Naast het vlaggenschip Fila, verkoopt het bedrijf ook een lijn vrijetijdskleding en accessoires gericht op jongeren van 15 tot 28 jaar onder de merken Enyce en Lady Enyce en brengt het het merk CIESSE van sportkleding in Italië op de markt. Fila vervaardigt geen van haar producten, maar boert de productie uit aan onafhankelijke onderaannemers, voornamelijk in het Verre Oosten. Het bedrijf verkoopt zijn producten in meer dan 50 landen over de hele wereld, zowel via direct gecontroleerde dochterondernemingen als via licenties en andere distributieovereenkomsten, en bereikt ongeveer 8.200 niet-aangesloten winkels. Fila bezit en exploiteert ook rechtstreeks 18 boetieks en 61 outletwinkels in verschillende belangrijke markten, waaronder Italië, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Korea.

In de jaren 80 verwierf fila schoenen dames het Italiaanse vezelbedrijf SNIA BPD S.p.A. een belang van 80,5 procent in Fila, terwijl de resterende 19,5 procent eigendom was van Unione Manifatture S.p.A., een houdstermaatschappij. Fila bouwde in de loop van het decennium een wereldwijd netwerk van licentiehouders op en schakelde tegelijkertijd over van ondersteunende atleten naar sponsoring van atletische evenementen. De belangrijkste licentiehouder bleek Amerika's H. Altice Marketing Inc. te zijn, die in 1984 werd opgericht door voormalig Converse-directeur Homer Altice en tegen het tweede jaar van zijn bestaan jaarlijks 75.000 paar Fila-schoenen verkocht. Altice richtte zijn product op Fila's traditionele kiesdistrict in de bovenlaag, waardoor de distributie werd beperkt tot high-end retailers als Macy's, Nordstrom en Neiman-Marcus en speciaalzaken als Foot Locker. In 1987 bedroeg de verkoop van de Amerikaanse licentiehouder 55 miljoen. Het merk kwam eind jaren tachtig echter in een neerwaartse spiraal, na een ernstige misstap. Volgens een stuk uit WWD uit 1988 belandden 15 miljoen Italiaanse overstocks die aan een Britse vereffenaar waren verkocht in de Verenigde Staten. De sterk afgeprijsde schoenen ondermijnden Fila's beeld van de bovenste plank en drukten de verkoop in de Verenigde Staten af.

Net als in de jaren zeventig waren sponsoring van cruciaal belang voor het succes van Fila 20 jaar later. In 1994 tekende het bedrijf een goedkeuringscontract met Grant Hill van de Detroit Pistons van de NBA. Nadat hij in 1995 de Rookie of the Year-prijs won, schoot de verkoop van zijn gelijknamige schoen omhoog naar meer dan 1,5 miljoen paar. Het merk zette zijn jeugdige aantrekkingskracht voort met de toevoeging van NBA-rookie Jerry Stackhouse in 1995 aan zijn selectie. Van 1990 tot 1995 gingen de Amerikaanse verkopen als percentage van de totale Fila-inkomsten van 22 procent naar 60 procent. Frachey zette ook de groeistrategieën op zijn kop. In 1990 vertegenwoordigde schoenen slechts fila disruptor 2 14 procent van de jaarlijkse omzet, de rest kwam uit kleding. Tegen 1995 droegen sportschoenen meer dan 60 procent van de inkomsten bij.

De diversificatie benadrukte ook opnieuw high-end sportkleding en casual schoenen met een bijzondere focus op de lang verwaarloosde vrouwenmarkt. In 1995 kocht Fila marktaandeel en expertise in dames- en kinderkleding via de overname van de Franse sportkledingfabrikant Dorotennis S.A. Het moederbedrijf hoopte deze nieuwe dochteronderneming van haar Europese basis naar de Verenigde Staten en Azië uit te breiden. Nieuwe goedkeuringscontracten met vrouwelijke topatleten, waaronder tennisser Gabriela Sabatini en [img]http://www.massimodicataldo.com/images/nl/fila disruptor 2-690ezn.jpg[/img] skiër Deborah Compagnoni, ondersteunden de drive voor de vrouwelijke consument.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
 
Nieuw onderwerp plaatsen Reageren Kinderen van de BSD | chat
Vorige onderwerp
Volgende onderwerp
Berichten van afgelopen:   




Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!